vesti24.mk

Tag : централен регистар

ВЕСТИ ЕКОНОМИЈА

Централен регистар ќе го продолжи рокот за поднесување годишна сметка

admin
Централниот регистар согласно пристигнатите барања, одлучи да излезе во пресрет на обврзниците за поднесување на годишна сметка и на сметководителите и да го продолжи рокот за...