vesti24.mk

Tag : Централизирани лаборатории

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Блажески: Централизираните лаборатории може да не’ чинат животи, последиците ќе се огромни – сите сме потенцијални пациенти

admin
Реформите во здравството мора да бидат аргументирани, алармираат упатените. Доколку реформите не бидат издржани, последиците може да бидат. -Каде е стручната јавност? Сите сме потенцијални...