vesti24.mk

Tag : Цервикален оргазам

ЉУБОВ И СЕКС

Што е тоа женски цервикален оргазам – за него вагината се зголемува до 18 см!?

Ferad Aruc
Точно така дури и грлото на матката има место при играта што дава ново и силно сексуално задоволство. Сите жени имаат физичка способност да стигнат...