vesti24.mk

Tag : циклонска бомба

СВЕТ

Циклонска бомба: Поплава го потопила Бостон, а потоа водата се замрзнала: 20.000 куќи без струја

Ferad Aruc
Повеќе од 20.000 домови во Бостон останале без струја, откако таканаречената “циклонска бомба” во тој град донела снег и силни ветрови. “Циклонската бомба”, како што...