vesti24.mk

Tag : Цилување

ЦРНА ХРОНИКА

Две малолетнички од Тетово силувани од маж што го запознале преку „Азар“

Ferad Aruc
Малолетничка од Тетово во присуство на нејзината мајка во придружба на дежурен јавен обвинител, психолог при Центарот за социјални работи на Тетово и адвокат, синоќа...