vesti24.mk

Tag : циркузанти

ЗАБАВА

Видео од кое ќе ви се „преврти желудникот“: Акробати на трапез прават пирамида, па паѓаат на земја од 7 метри висина

admin
Осум акробати од познато циркуско семејство ја направија првата пирамида на трапез, но потоа настана вистински хаос, кој за среќа заврши без посериозни последици по...