vesti24.mk

Tag : Цметка

ТРАВЕЛ

Ресторан во Венеција на туристи им наплатил 1.100 евра за три стека и риба

Ferad Aruc
Ресторан во Венеција кој измамил странски туристи е казнет со парична казна од 19.370 евра. Вработени во ресторанот „Osteria da luca“ кој се наоѓа во...