vesti24.mk

Tag : Цовремена

ЗАБАВА

Видео: Современа, млада мајка и домаќинка ги носи децата на првиот училишен ден

Ferad Aruc
Додека децата се подготвуваа за прв училишен ден, оваа мајка од Хрватска имаше време да сними видео и потоа да го постави на својот youtube...