vesti24.mk

Tag : црвена полумесечина

ВЕСТИ

Се одбележува Светскиот Ден на Црвениот крст и Црвената полумесечина

admin
Под мото: #Незапирливи македонскиот Црвен крст ќе се приклучи на одбележувањето на 8 Мај, Светскиот Ден на Црвениот крст и Црвената полумесечина, а ќе ја со повеќе...