vesti24.mk

Tag : црвен конец

ЗАБАВА

Христијани носат црвен конец: Круг околу раката со посебно значење, но религијата вели нешто друго

admin
Најчесто се врзува околу раката на новороденче. Носењето црвена нишка околу раката против уроци е стара традиција на словенечките народи, а денес е најпопуларна во...