vesti24.mk

Tag : црвен крст

ВЕСТИ

Црвен крст со крводарителска акција по повод 26 јули- сеќавањето на катастрофалниот земјотрес од 1963-та година

admin
Црвен Крст на Р.Северна Македонија Опшинска Организација Кисела Вода во соработка со Институтот за трансфузиона медицина и Црвен Крст на град Скопје организираат традиционална масовна...
ВЕСТИ

Црвениот крст почна кампања за набавка на инкубатор за бебиња сместени на Детската клиника

admin
Црвениот крст во рамки на одбележувањето 75 години постоење денеска ја најави кампањата за обезбедување парична донација за Одделот за неонатологија при Универзитетска клиника за...
ВЕСТИ

Црвениот крст ќе најави кампања за набавка на инкубатор за бебиња сместени на Детската клиника

admin
Црвениот крст во рамки на одбележувањето 75 години постоење ќе спроведе кампања за обезбедување парична донација за Одделот за неонатологија при Универзитетска клиника за детски...