vesti24.mk

Tag : црвен фустан

ЗАБАВА

Жени, облечете ја оваа боја и мажите ќе “паднат“ пред вас

admin
Познато е дека црвената боја привлекува многу внимание, но едно истражувања покажаа дека мажите едноставно „паѓаат“ и сакаат да ги заведат жените кои носат црвено....