vesti24.mk

Tag : Црква полна младост

ВЕСТИ СВЕТ

Свештеничка на страшен култ на миса брутално тепа верници

Ferad Aruc
Свештеничката Шин Ок-ју, која го основала јужнокорејскиот култ Црква полна младост, била уапсена минатиот месец со тројца свои следбеници кога слетале во Сеул. Полицијата ја...