vesti24.mk

Tag : црна рибизла

ЗАБАВА

Ова е плодот што содржи најмногу витамини

admin
Претставува невисокa грмушка која достигнува околу метар во височина. Листовите се широки и силно сечени. Плодовите се мали собрани во гроздови, и личат на обичното...