vesti24.mk

Tag : црна точка

ЗАБАВА ТЕХНОЛОГИЈА

Знаете ли што прави малата црна точка на вашиот телефон?

admin
92% од луѓето кои го користат новиот телефон, немаат поим каква е функцијата на малото црно дупче меѓу блицот и камерата на телефонот. Секогаш има...