vesti24.mk

Tag : црни дупки

ЗАБАВА

Спојување на „црни дупки“ предизвикало силен гравитациски удар

admin
Специјални ласерски детектори во САД и Италија во мај минатата година регистрирале гравитациски шок предизвикан од досега најголемото забележано спојување на „црни дупки“ во вселената....