vesti24.mk

Tag : црн сладолед

ЗАБАВА

Десертот по кој “одлепија“ сите: Ова е тајната на црниот сладолед

admin
Црната боја е веројатно единствената боја која досега не беше застапена помеѓу сладоледите. Затоа не е чуден податокот дека слаткарите долго ја криеле  тајната состојка...