vesti24.mk

Tag : црта

ЗАБАВА

Научете да ги разберете детските цртежи: Важно е каде е Сонцето и која боја е доминантна

admin
Постојат многу моменти во детските животи кога децата не сакаат или не се способни да ги изразат своите емоции. За родителите тоа може да биде...