vesti24.mk

Tag : Чанта што чини колку куќа во Англија

БИЗНИС

Модерна инвестиција: Чанта што чини колку куќа во Англија

Ferad Aruc
Колку чини една дизајнерска чанта? Сто долари? 500? Можеби 1.000? А што ќе кажете за над 380.000 долари (270.000 фунти) за една чанта и тоа...