vesti24.mk

Tag : Чарлс Буковски

ЗАБАВА

Буковски и неговите брутално искрени редови: „Луѓето кои сите ги сакаат не го менуваат светот“

admin
Американскиот поет и писател Чарлс Буковски е познат по својот едноставен стил на пишување, секојдневниот јазик и брутално искрените редови. Ова се некои од тие...