vesti24.mk

Tag : час

ЗАБАВА

Не губете време: Дознајте ја вредноста на часот, минутата, секундата…

admin
Колку пати нешто сте одложувале, давајќи си оправдување дека не е итно и дека има време кога тоа да го правите? Ако се пронаоѓате, задолжително...
ЗАБАВА

Кога сте родени- наутро, попладне или навечер? Часот открива многу за вас

admin
Кога сте родени? Наутро, попладне или пак навечер? Пронајде го својот час на раѓање и прочитајте какви карактеристики на личноста го отсликуваат. Од 24 до...