vesti24.mk

Tag : чекање

ВЕСТИ

Совети за превенција од коронавирус при чекање на каса во маркет

admin
За поголема безбедност на потрошувачите, дел од маркетите, на социјалните мрежи даваат совети за превенција на Ковид-19 при чекање на каса. – Ве молиме да...