vesti24.mk

Tag : Ченто

МАКЕДОНИЈА

И Ченто го потпишал првиот Закон за ИМЕТО – еве кое име стои во тогашниот Устав (ФОТО)

Ferad Aruc
Народна Република Македонија — република—претходничка на Социјалистичка Република Македонија, основана на 8 март 1946 од страна на Президиумот на Народното Собрание на Демократска Федерална Македонија со...