vesti24.mk

Tag : четврта светска економија

СВЕТ

ФРАНЦИЈА И БРИТАНИЈА СЕ СОВЛАДАНИ: Oваа земја е четврта светска економија

Ferad Aruc
Годинава Индија ќе биде четврта најголема економија во светот. Оваа земја ќе ги претекне Велика Британија и Франција. Се очекува до 2032 година Индија да...