vesti24.mk

Tag : чиле

ЗАБАВА

Чиле започна со дресирање на кучиња кои ќе се користат за откривање на заболени од корона вирусот

admin
Чилеанската полиција почна да дресира кучиња кои ќе се користат за да откриваат луѓе болни од корона вирусот, така што ќе го откриваат присуството на...
ЗАБАВА

ВИДЕО: По долгата смена, медицинска сестра им свири на виолина на пациенти со Ковид-19

admin
После тешките смени во болниците каде ги лекуваат пациентите заразени од Ковид-19, медицинска сестра им свири на пациентите на виолина. Пациентите велат дека со тоа...