vesti24.mk

Tag : чипирање

ВЕСТИ

Бесплатно чипирање на домашните миленици до Нова година- следуваат зајакнати контроли и санкции

admin
Ветеринарната комора на Македонија, на истекот на кампањата за масовна идентификација и регистрација на домашните миленици (чипирање), која завршува на 31.12.2019 година, апелира до сопствениците...