vesti24.mk

Tag : читање хиероглифи

ЗАБАВА ТЕХНОЛОГИЈА

Апликација за читање хиероглифи

admin
Гугл ја претстави својата нова програма наречена Фабрициус, која се користи како преведувач за египетски хиероглифи, односно дешифрирање на ова древноегипетско писмо. Оваа функција е...