vesti24.mk

Tag : Читетсу Ватанабе

ЗАБАВА

НОВ ГИНИС РЕКОРД: Најстариот човек на светот има 112 години и 344 дена- еве во што тајната на неговата долговечност

admin
Новиот Гинисов рекорд за највозрасен човек на светот од денеска му припаѓа на Јапонецот Читетсу Ватанабе од Нигата, кој има 112 години и 344 дена....