vesti24.mk

Tag : чкорче

ЗАБАВА

Пробајте дали ќе успеете: Треба да поместите само едно чкорче за да дојдете до точното решение

admin
На сликата е прикажана математичка задача, чиј резултат не е точен. 5+7=2. Ваша задача е да поместите само едно чкорче и да го добиете точниот...