vesti24.mk

Tag : Човекот на завесата

СВЕТ

Само Јапонци можат исмислат вакво нешто

Ferad Aruc
Јапонска компанија прави виртуелни машки силуети за да ги заштити девојките и жените кои живеат сами. Силуетите од карате борци, бодибилдери и секојдневни момчиња бркаат...