vesti24.mk

Tag : чоколада

ЗАБАВА

Пронајдена чоколада на војник од Првата светска војна стара 103 години

admin
Метална кутија со девет парчиња чоколада е пронајдена меѓу предметите кои му припаѓале на британскиот херој од Првата светска војна, Ричард Булмор. На англиските војници...
ЗДРАВЈЕ

Најпосакуваната диета на светот: чоколадна диета!

admin
Творецот на „чоколадната диета“ Лени Ниман тврди дека таа совршено дејствува, само што  не смеете да консумирате  други слатки освен чоколадо, како што се, например, гумени...