vesti24.mk

Tag : чоколадна диета

ЗДРАВЈЕ

Најпосакуваната диета на светот: чоколадна диета!

admin
Творецот на „чоколадната диета“ Лени Ниман тврди дека таа совршено дејствува, само што  не смеете да консумирате  други слатки освен чоколадо, како што се, например, гумени...