vesti24.mk

Tag : Чојлија

ВЕСТИ

Митевски: Со 17 нови инвестиции ја направиме Петровец прва во Македонија по интерес за инвестирање

admin
Денеска се собравме тука во индустриската зона “Чојлија” која што е најголема индустриска зона во Македонија, со вкупна површина од 230 хектари. Повод за денешново...