vesti24.mk

Tag : чувства

ЗАБАВА

Тест: Сликата која ќе ја одберете ги открива вашите скриени чувства

admin
Погледнете ги овие три слики и одберете ја онаа со која највеќе се поврзувате. Таа слика ги открива скриените детаљи на вашите емоционални потреби. Ако...
ЗАБАВА

Знаци дека сте емоционално нестабилни и како да се ослободите од стресот!

admin
Емоционалната исцрпеност не е шега и може да се маскира во различни видови стрес. Време е да препознаете кога сте на работ на вашата издржливот...