vesti24.mk

Tag : чудни работи

ЗАБАВА

Снег веел 105 дена – скопјанец ја носел сопругата на раце низ снегот од Драчево до државна болница за да се породи

admin
Најчудните работи што му се случиле на Скопје во периодот од 1955 до 1963 година се: Чудниот снег кој веел 105 дена без престан, полавата...