vesti24.mk

Tag : чудни соништа

ЗАБАВА

Зошто се повеќе луѓе имаат чудни соништа за време на пандемијата?

admin
Луѓето низ светот без разлика каде живеат, соочени со проблемот од епидемијата на коронавирусот, можат да имаат барем една заедничка точка, а тоа се живи,...