vesti24.mk

Tag : Шакира

ЗАБАВА

Се исплашила од затвор: Шакира платила огромна сума на пари откако ја обвиниле за затајување на данок!

Ferad Aruc
Пејачката ги “наполнила џебовите” на шпанските власти. По проблемите со кои Шакира се соочила, а се однесуваат на затајување на данок за што ја обвиниле...