vesti24.mk

Tag : шаманство

ЗАБАВА

Откриено: Шаманството најстара професија во светот

admin
Наспроти урбаниот мит и уверувањата, науката откри дека најстара професија во светот е шаманството. Истражувачот од харвардската Школа за уметности и наука, Мануир Синг смета...