vesti24.mk

Tag : Шампони

СВЕТ

Порачала шампони од интернет, а добила 20 американски пасоши

Ferad Aruc
Лондончанката Никол Мичел не можела да си поверува на своите очи кога го отворила пакетот кој стигнал по брза пошта и во кој, наместо шампонот...