vesti24.mk

Tag : Шампон

ЗАБАВА

Скриени функции кои не сте ги знаеле: Што можете да направите со шампонот освен да си ја измиете косата?

admin
Примарната функција на шампонот е за одржување хигиена на косата и темето на главата. Меѓутоа, постојат и некои негови скриени функции за кои сигурно не...
ЗАБАВА

Прочитајте ја добро етикетата, овие состојки во шампонот се штетни за вашето здравје

admin
Некои шампони може да содржат состојки кои му штетат на здравјето. Затоа е најпаметно е добро да ја прочитате етикетата на шампонот: СУЛФАТИ Оваа состојка...
ЗАБАВА

Овие трикови сигурно не сте ги знаеле: За што можете да го користите шампонот освен за миење на косата?

admin
Примарната функција на шампонот е за одржување хигиена на косата и темето на главата. Меѓутоа, постојат и некои негови скриени функции за кои сигурно не...