vesti24.mk

Tag : шанај тимпишка

ЗАБАВА

Мистериозна река која убива сè што ќе ѝ се најде на патот – луѓето ја сметаат за света и лековита

Ferad Aruc
Во средишниот дел на Амазонската прашума во Перу се наоѓа река којашто е толку врела што навистина врие. “Шанај тимпишка” како што ја нарекуваат, достигнува...