vesti24.mk

Tag : Швалерот

ЗАБАВА

Бегство како ова нема ни на филм: Сопругот се врати порано дома, па швалерот мораше да спасува живот (видео)

Ferad Aruc
Сцената која ќе ја видите подолу, доаѓа од градот Сао Паоло во Бразил, а на неа е прикажано филмското бегство на еден швалер, кој бил...