vesti24.mk

Tag : швајцарска

СВЕТ

Сите зборуваат за понудата на швајцарското село кое нуди 70.000 франци ако се доселите таму, но ова е вистината (видео)

admin
Албин е преубаво планинско село кое се наоѓа во долината на Рон во Швајцарија, а со одлука на собранието, на 30 ноември изгласана е доселениците...