vesti24.mk

Tag : Швајцарски психолог

ЗАБАВА

Швајцарски психолог: „Само ментално болните луѓе се опседнати со здрав начин на живот“

admin
Познатиот психолог Карл Густав Јунг во својата книга „Анализа на соништата“ ја напишал следнава анализа за луѓето кои постојано се опседнати со своето здравје… „Ментално...