vesti24.mk

Tag : шведска работа

ЖИВОТ

Имавме 4000 евра плата во Шведска, а сега живееме на село: Јасмина со семејството живее без телевизор и еве зошто не се враќа во град

admin
Последните години младите брачни парови на секој можен начин бегаат од земјта во која живееат. По селата веќе одмана ги нема. Токму поради тоа оваа...