vesti24.mk

Tag : шверцерско однесување

ВЕСТИ

Претеничка група на ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ продолжува со непочитување и омаловажување на Собранието на Република Македонија и игнорирање на опозицијата во целост

admin
Повторно насилничко и шверцерско однесување на СДСМ во Парламентот, информираат преку соопштение од пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ. СДСМ продолжува со непочитување и омаловажување на Собранието...