vesti24.mk

Tag : Швеџанка

ЗАБАВА

Жешки пози на атрактивна Норвежанка: Андреа Бадендик

Ferad Aruc
Андреа Бадендик е позната скандинавска модна блогерка. Андреа е родена во 1994 година во Осло, Норвешка. Меѓутоа, благодарение на заработката која ја остварува преку својот...