vesti24.mk

Tag : Шекеринска

МАКЕДОНИЈА

Шекеринска: Точно е дека СДСМ предложи албански симболи на парите

Ferad Aruc
Министерката за одбрана, Радмил Шекеринска, потврди дека од СДСМ потекнува предлогот преку Законот за употреба на јазици да се озакони употребата на албански симболи на...
Uncategorized

Сите детали: Радмила Шекеринска-Јанковска, прва жена министер за одбрана

admin
За дел од јавноста беше изненадување што долгодишната политичарка стана првата жена-министер за одбрана. Некои пак тоа го толкуваат како знак дека влегувањето во НАТО...