vesti24.mk

Tag : шема за вработување

МАКЕДОНИЈА

Откриена шемата за вработување на партиските кадри на СДСМ

Ferad Aruc
Како е најлесно да вработите партиски кадар на СДСМ, а тоа да не биде на оглас ? Одговорот е многу едноставен. Прво ангажирајте го со...