vesti24.mk

Tag : шесто сетило

ЗАБАВА ХОРОСКОП

3 знаци на Зодијакот што треба да ја слушаат интуицијата: „Шестото сетило“ ви носи љубов и среќа

admin
Колку пати сте имале претчувство за тоа што треба да кажете или да направите, а потоа залудно да одлучите да не го слушате тоа „чувство...
ЗАБАВА

Мислите дека сте видовити: Ако ова често ви се случува тогаш е знак дека имате шестто сетило

admin
Знаете дека некој пријател ќе ви се јави неколку секунди пред да за заѕвони телефонот, имате чувство дека ќе видите некого, а кога ќе свртите...
ЗАБАВА

Сите го имаме и сите можеме да го користиме: Како со 3 чекори да го разбудите вашето шесто сетило?

admin
Често и не го забележуваме шестото сетило, но баш тоа е она што најмногу ни помага низ интуицијата и она „чувство во стомакот“! Нашето шесто...